dijous, 30 d’abril del 2009

Torneig Shuteball CInquè

Avui hem començat amb cinquè el torneig de shuteball, amb la mateixa dinàmica de torneig que a sisè. Algunes de les parelles les podeu veure a les fotos, altres no han volgut sortir, son més tímids, jeje.
BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing



Torneig Shuteball Sisè

Casi hem acabat
el torneig, només falten 2 partits però ja tenim qualque resultat definitiu. Enhorabona a tots per aquest torneig i l'alt grau de companyerisme demostrat. Molt bé.






dimecres, 29 d’abril del 2009

Paracaigudes al segon cicle.

Avui el segon cicle ha jugat amb el paracaigudes, ens hem ficat a dins, l'hem fet voltar, l'hem afegit pilotes... Ens ho em passat molt bé. Aquí teniu unes fotos de les sessions.BubbleShare: Share photos - Find great Clip Art Images.

dimarts, 28 d’abril del 2009

Torneig shuteball sisè

Avui han començat el torneig de shuteball els alumnes de sisè. Una vegada triada la nostra parella hem fet el sorteig per a veure en quin grup tocava cada parella. Hem fet la primera fase, i el pròxim dia continuarem la competició. Les parelles han estat:

BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing





Grup 1. A- David-Rubén B- Pau Sans-Alejandro C- Isabel-Sandra D- Miquel-Lluc

Grup2. E: Adri-Denisa F: Julio-Toni G:Amanda-Maria H: Fernando-Víctor

Grup3: I: Damaris-Alicia J: Camila-Aina K: Leonor-Alberto L: Carlos-Pau Salas

Veure classificació

dissabte, 25 d’abril del 2009

Ajudam a calcular quantes voltes hem de fer.

Necessit la vostra ajuda, no record quantes voltes han de fer els alumnes de tercer cicle per a la prova de resistència, em podeu ajudar amb aquesta calculadora? Va que és molt fàcil.

Una volta a la pista de futbito fa 100 metres deixant un espai prudent a les voreres de la pista. Avui hem de fer la prova de 1000metres. Quantes voltes hem de fer? I recordau no començar a tope, que se farà llarg.

dijous, 23 d’abril del 2009

Presentació


En aquest bloc anirem explicant un poquet les activitats que feim a les classes d'Educació Física, anirem afegint fotos, els alumnes de tercer cicle podran veure les classificacions dels diferents esports que practicam... Recordam que el joc i les formes lúdiques són el nostre mitjà per a aconseguir els nostres objectius, així que sempre estarem jugant, a divertir-se!!!!.